The Martingale Betting System

The Martingale

Martingale blev berømt brugt af Casanova, den berygtede venetianske elsker og eventyrer. Han var kendt for at tage risici, så det bør ikke komme som nogen overraskelse, at han favoriserede dette ultra-risikable system.

Sådan fungerer det

Martingale arbejder ved at fordoble din satsning efter hvert tab. Når du vinder, beholder du gevinsterne og starter forfra med det oprindelige indsatsbeløb. Lad os tage Roulette som et eksempel. Jeg satser 1$ på rød for at vinde. Hvis det vinder, beholder jeg de $1, som jeg vandt, og næste runde laver endnu et 1$ bet. Hvis det taber, vil jeg vædde $ 2 på næste runde. Hvis det vinder, vil jeg have tjent de $ 1, som jeg tabte i den foregående runde. Jeg så starte forfra med en $ 1 bet. Så ved hvert tab fordobler jeg væddemålet, indtil jeg vinder. I teorien, med en uendelig sum penge og ingen væddemål grænser, er det umuligt at tabe.

Hvad kan vi lære af Casanova?

Casanova elskede oprindeligt Martingale. Han formåede at undgå at ramme en lang miste streak og vandt en masse penge. Men til sidst hans held løb koldt. For at citere fra hans dagbog:

Hvad skete der så?

Lad os se på et bord med 10 indsatser ved hjælp af Martingale:

Som du kan se, tager det kun 9 tab i træk for væddemålet at nå $ 2560. I Roulette, faktisk 10 farver det samme i træk sker mere, end man skulle tro. Så Casanova, der startede med en indledende indsats på godt 50, mistede alle sine penge på bare 6 spins.

Dagbogen afslører også, at Casanova fortsatte med at spille, men blev mere og mere frustreret over de lange tabende striber. Til sidst tog han en pause fra at spille og tog på ferie. Da han vendte tilbage, rensede han sin gevinst og begyndte at spille igen. Med sin nye bankroll, begyndte han at satse den samme farve igen. Ligesom det gjorde før, tabte han. Han ville gentage det samme mønster igen og igen.

Efter at have læst om Martingale, tænkte jeg på en tankeløs spin som mit roulette hjul. Jeg er temmelig sikker på jeg ville have en stribe af 10 tab, før rammer en sejr.

Da jeg kun vinder omkring 30% af mine indsatser, kan du se, hvordan Martingale fungerer. Til sidst vil du tabe og bare holde væddemål det samme igen og igen. Til sidst løber du ind i en lang tabende streak (som mange forudsigelighedssystemer vil fortælle dig), og du mister din bankroll.

Mønsteret er derefter indstillet. Du vælger et nummer og satser på det. Lad os sige, at du satse på 36: Du taber 17 gange, med hvert tab på 17 enheder. Dit næste væddemål ville være 32 enheder. Du vinder de næste 7 indsatser, og din bankroll vokser med let 48 enheder. Du har fordoblet op meget hurtigere, end du rent faktisk kan vinde med Martingale.

Jeg er klar over, at dette system ikke er rentabelt, uanset hvordan man ser på det. Men jeg er sikker på, at du kan komme med noget, der vil give et overskud.

Overvej dette også i 2006-07. Hvis du vinder, kan du firdoble din bankroll på et enkelt år, forudsat at du kan finde en rentabel strategi.

Indtil næste gang, held og lykke ved bordene.

Skriv kommentar