Hvad er hot i efteråret – Pop Kultur, Halloween Kostumer

Halloween kostumer er fancy outfits, der bæres omkring Halloween. Denne begivenhed falder den 31. oktober hvert år. Alice i Eventyrland kostume, som er en hvid kjole med røde strømpebukser og en talje-cinch, kan betragtes som en Halloween kostume. Dette Alice i Eventyrland tema kan ses i mange kostumer, samt i forlystelser på forlystelsesparker. Disse kaldes Alice i Eventyrland temaer. Denne Halloween tema er også et godt valg, hvis du spekulerer på, hvad det betyder.

Selv om de kan have forud for dette med mange år, Skotland var den oprindelige kilde til inspiration til Halloween kostumer. Mange mener, at oprindelsen af Halloween kostumer spores tilbage til Kong Jack. Han menes at have klædt sig ud som en kvinde (kaldet “en tøs”) på Dronning Elizabeths bryllup. Ifølge legenden forsøgte Jack at skjule sin skam ved at klæde sig ud som en kvinde (kaldet en tøs) ved dronning Elizabeths bryllup. Legenden siger, at Jack var flov over sit kostume og forsøgte at skjule det ved at klæde sig ud som en tøs. Dette førte til, at Jack blev smidt ud af ceremonien. Således begyndte traditionen med Halloween kostumer til mænd.

Halloween kostumer til teenagere og børn behøver ikke at være ekstravagante eller dyre, men de bør være passende for deres alder. En gorilla dragt ville ikke være hensigtsmæssigt for grundskolen, men en løve jakkesæt til junior high school. Der er mange fancy kostumer, såsom kostumeguiden.dk/halloween eller fe prinsesse kostumer, der kan bruges af hele familien. Mange Halloween parter omfatter Halloween kostumer til børn.

Der er mange Halloween kostumer til børn, herunder en fe prinsesse med fjer boa og en tryllestav. Du kan også vælge at klæde dig ud som Superman. For ældre børn, er der mange muligheder for kostumer såsom brandmand og pirat kostumer. Der er masser af kostumer til voksne. Der er mange kostumer til kvinder, der er meget sexet, såsom sygeplejerske kostumer eller franske stuepige kostumer. Men der er også kostumer til mænd. Disse kostumer kan bæres af alle fra soldat til trucker til iværksætter.

Du kan gøre Halloween festlighederne sjovere ved at planlægge et tema fest. En julemandsfest er en rigtig god idé, da alle bringer en indpakket gave. Andre foretrækker at have en græskarfest. Dette kan omfatte udskæring græskar, der serverer græskar kager og cookies. Selv hvis du bor i en lille lejlighed eller hjem, kan din middag serveres derhjemme.

Sikkerhed for dine børn er det vigtigste at overveje, når du planlægger din Halloween fest. Du vil ikke have nogen problemer, hvis du er gode venner med dine børn og deres teletubbie kostume. Nogle forældre er ikke meget fortrolige med deres børn og ikke gider at tjekke for eventuelle farlige kostumer i baghaven. Værre, deres børn kan bære en af deres kostumer, hvilket gør det synligt for alle, der kommer på besøg. Sørg for at tjekke deres kostumer, før de sættes på. Hold også øje med eventuelle mærkelige eller usædvanlige outfits. Pop kultur er den bedste, når det kommer til at vælge Halloween kostumer.