Vindende lotteri metoder

De fleste mennesker tror, at vinde et lotteri er rent et spørgsmål om held, og jeg formoder for mange, hvis det er de ikke engang villige til at prøve. Det meste af tiden spiller de bare de velkendte lotterinumre, som de tror vil give dem en chance for at vinde, men de forhindrer sig selv i at gøre mere end bare at vinde minimumspræmien. Håbet er, hvis du bare kan vinde jackpotten, så dine håb om selv at vinde større beløb vil være meget tættere på virkeligheden.

Der er nogle, der mener, at der er vindende lotteri metoder, som, hvis lært og gennemført, kan tilbyde folk en reel chance for at vinde jackpot. Ken Silver, den person, der har designet systemet tyder på, at der er et matematisk system, der kan anvendes til at opbygge sæt af cifre, som når de kombineres give en bedre kombination end alle andre cifre sammen. En masse mennesker selv har forsøgt at begå en form for system til at trække det vindende nummer kombination for Texas Two Step og intet har glædet mig mere end antallet af mennesker, der har prøvet givet de dårlige resultater, de har.

Det meste af tiden vil en person forsøge at bruge deres overalls til at forudsige den vindende kombination, men du kan ikke stole på dine heldige tal eller endda de mest populære tal, da de bare tegnes tilfældigt, og de professionelle ved det meget godt. Det meste af tiden en person vil bare skabe en numerisk sekvens i tilfældigt i håb om at skabe en kombination, der kunne vinde, men en masse fagfolk ved bedre.

De professionelle vil være de første i rækken til at kræve jackpot præmien og vil gå til hver stat for at få det bedste af det bedste. I mange tilfælde gør de dette ved at få de andre investorer til at deltage i og chip i pengene til at fuldføre puljen af midler. Der er kun ét hold, der har været i stand til at opnå dette, og det er “Lotteriet ophør Act”. Dette team af aktører faktisk besøge hver stat, og deres mål er at stoppe alle penge bliver brugt på tegningen, og i stedet de går til staten hovedstæder, og de greb midlerne i et par af aktiemarkedet raisers værd millioner af dollars.

Denne handling af deres har tvunget en stat regering på obligation til at sælge offentlige ejendomme til at opfylde deres købspriser. Væsentlige tjenester i staten blev sat på auktion blok og staten finansierede college og universitet system blev overgivet til offentligheden. Alle dem, der bidrog til kollegiet og universitetet blev opkrævet stærkt stigende skatter.

Dette alene bør være nok til at intriger dig til at lære mere om, hvordan de professionelle investorer har været i stand til lomme den enorme fortjeneste for sig selv uden risiko for at blive opkrævet for deres aktier. Dette er kun en blandt mange strategier, de bruger, og de er ret beskyttede, som de er. Men igen, som med så mange ting, er det ikke nok at tage på tro på noget, som du ikke har nogen beviser for ellers vil jeg skrive en bog snart.

Skriv kommentar