manøvrerede poker opkald og rejser i hi lo spil

I spil som Omaha, Omaha H/l og Texas Hold’em er nogle hænder meget stærkere end andre hænder. For at tjene penge i disse typer spil skal du være i stand til at læse de stærke hænder og bestemme, hvornår du har en meget stærk hånd. Der er en stærk tro på, at du kan vinde på de lavere niveauer bare ved at læse enkle bøger om poker og forstå grundlæggende matematik. Det er absolut ikke sandt.

Her vil jeg diskutere to former for opkald, som du vil foretage for at se, om du kan identificere stærke hænder, når du ser dem. Da disse opkald foretages tidligt i spillet, kan du ofte få en høj pris i bytte for meget få penge i puljen. De hænder, vi vil diskutere, vil være: Q9, J8 og T7.

Q9 er den stærkest mulige lav. Der er tre måder at erhverve kort, der vil give dig en høj hånd. Du kan holde to kort, der vil give dig to par, tre kort, der vil give dig en flush, fire kort, der vil give dig et fuldt hus, eller fem kort, der vil give dig en bedre end højt par. Da du har to kort, har du en chance for at få et højt kort. Således har du en bedre end 50/50 chance for at vinde hånden. For at øge dine chancer for at vinde, kan du erstatte de små kort med større kort. Du har en meget bedre chance for at få et højt kort, når du har to kort i modsætning til, når du har et enkelt kort.

I en situation som denne, for at vinde hånden, bliver du nødt til enten at satse stærkt eller opgive en del af væddemålet. Hvis du vil satse stærkt, bliver du nødt til at hæve eller re-raise væddemålet for at sikre en stor pris for din hånd. Hvis du vil opgive en del af væddemålet, skal du calle eller folde for at kunne øge din stak lidt. I tilfælde af at du raiser, vil du øge prisen for din hånd, og det er det tidspunkt, hvor du skal beregne dine pot odds for at afgøre, om du skal ringe. Husk, i turneringer, er blinds stigende i et hurtigt tempo, og hvis du ikke øger din stak, vil du dø. Så hvis din stak er lav, skal du drage fordel af situationen.

Der er et par nemme måder at beregne dine pot odds på. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det math, kan du bruge en poker regnemaskine til at gøre det for dig. En poker regnemaskine som Texas Calculatem er i stand til at give dig en række af dine odds, og det vil sammenligne dem med det beløb, du skal satse for at have en sikkerhed for at vinde hånden.

Når du spiller flere og flere pokerturneringer, vil du opdage, at dine hånd odds vil blive bedre, og du vil være i stand til at beregne bedre pot odds. Du vil i sidste ende være i stand til at beregne din pot odds automatisk og forstå, hvad det betyder, er meget vigtigt at lykkes på lang sigt. Hvis du ønsker at vinde turneringer og opbygge en poker bankroll, skal du ikke være bange for at bruge nogen værktøjer, som du kan komme til at hjælpe dig med dette.

Skriv kommentar