DJ Setz – Deling af kærlighed til musik med DJ Setz

Er de specielle, fordi de deler deres musik med os? Selv om det har været siden længe før de startede virksomheden, er det ikke deres eneste grund til at være i live.

I denne dag og alder er der mange musikvideoer, musik tabloids og konkurrencer, der efterlader dig målløs. Så hvad gør DJ Setz så speciel? Det kan ikke være deres bevægelser, eller hvordan de blander sporene. Hvis de gjorde, så ville vi ikke vide om det. Vi har altid lyttet til dine mix og værdsat præcisionen med den, som du blander dem.

Det er præcisheden, som De får os til at høre. Det er her al magien sker. Din musik fokus vil være på dette, det er, hvor det hele bor og trives. Det hele kommer ned til, hvordan du spin dine sæt. Det er her publikum venter og tænker.

Det er ikke kun musikken, du spiller. Det er din blanding, justering, tempo og vinkel, og hvordan du indlæser det i dit system. Det er her, det betyder mest. Det er her, at profferne DJ tip mere om, hvordan man blander et spor i stedet for hvordan man blander det. DJ artisteri er, hvordan du integrerer sporet i dine sæt eller blander. Det er sådan, du transformerer sporet og giver det din egen lyd.

Din fond er DJ Set

Dit fundament er et DJ-sæt. Det er DJ Set, der vil hjælpe ham med at opbygge sin karriere, fra det øjeblik han kommer ind i dansegulvet til, når han tager DJ Set til folk for dem at se eller høre. Din Orbison remix, og DJ Set, spiller en væsentlig rolle i, hvordan folk ser og forholder sig til dig.

Du er grundlaget for hvert sæt. Du vil gøre et første indtryk med Orbison remix for Missing Persons I’m Not There på grund af den unikke beats og twist du har givet sangen. Det er her, du starter. Det er sådan, du starter.

Det andet sæt er DJ Set byder på Orbison remix. Det er her, du enten kan fortsætte med det arbejde, du allerede har gjort, eller tilføje et andet til dit sæt. Uanset hvad, er du ikke færdig endnu. DJ Sæt kan oprettes fra bunden for at være specifik for DJ Set stilarter. Du kan overveje at sælge dit sæt, selvom det ikke udvikler sig konstant. Dette giver dig mulighed for at opbygge dit publikum og øge din karriere.

En DJ Sæt, der er godt planlagt, vil være dit tredje sæt. Det er her du kan vælge at tage bolden, begynde at skabe, eller bare lade det være som det er. Du er ikke færdig. Du gør dig dog klar til at se og høre dit sæt fra en ny vinkel.

Afhængigt af hvor forberedt du er på dit sæt, skal du muligvis forberede dig på et par sæt og derefter se, hvordan mængden reagerer. Eller du skal muligvis tage endnu et kig på din karriere som DJ. Et sæt eller flere sæt er afgørende. Det er vigtigt, at du gør alt korrekt.

Alt hvad du behøver at vide om at blande dit DJ-sæt

Nu er det tid til at gå videre til det næste område, Blanding dit sæt. Du kan gøre dette trin lettere ved at have et DJ-sæt tilgængeligt, som folk kan lytte til, selvom du ikke optræder. Du kan opmuntre publikum, besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have, tage deres penge og så videre. Du har flere muligheder, når det kommer til at blande stilarter, slå blanding og spore sekventering.

Nu kan du se forskel på en lounge DJ og en professionel DJ. Vær ikke bange for at lade publikum danse. Du er der ikke for at vise dine evner. Mens DJing er et stort ansvar, bør du ikke lade det stoppe dig fra at drømme om andre ting. Nøglen er at være din egen DJ. Blanding af sæt, der omfatter Orbison remix fra Missing Person’s It’s Not There kan være påkrævet.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar