Alt om Trekking Tours i Nepal

Kathmandu henviser IKKE til Nepal på samme måde, som New Delhi ikke betyder Indien. Kathmandu kan være hovedstaden i Nepal. Men rejser med fly eller jord i Kathmandu stadig rejser spørgsmål om, hvordan dette er muligt. Hvorfor er Kathmandu hovedstaden i Nepal? Hvad betyder det hele? Hvorfor har du ikke flere turister besøger Kathmandu Hvorfor ser du ikke flere nepalesere kommer til Kathmandu for at arbejde i FN, eller ethvert andet job?

Mange turister kommer til Kathmandu for den smukke gamle hovedstad. Kathmandu er det mest specielle sted i Nepal for dem, der ønsker at se den gamle hovedstad. For et glimt ind i den tidligere hovedstad i Nepal, tag en kort rejse til Pashupatinath. Pashupatinath ligger på en afsides spids af Himalaya Mountains Range. Det er hjemsted for kong MahendraKay Sagamge thamel. Private suiter på Hayakawa Halls. Det elegante Pashupatinath-tempel.

Mange små og store hoteller i byen er blevet omdannet til fundraising centre, hvor internationale statsborgere kan rejse penge til forskellige velgørende organisationer som Hjælp til Heroes, Røde Kors, MSKNIFE og Hjælp til Heroes.

Men det har ikke mindsket Nepals charme. Den bedste måde at opleve Nepal på er ved trekking. Nogle af de mest luksuriøse hoteller i Kathmandu er nu resorts. Dette giver turister mulighed for at nyde den luksuriøse logi samt den fantastiske sightseeing. Mange af Kathmandus gamle kongelige paladser eller forter giver gæstfrihed og alle andre faciliteter, der gør dit ophold på kulturarvshoteller meget behageligt.

Trekkers kan vælge mellem 12 store vandreruter i Nepal. Langpa er Langpa (Annapurna), Manaslu Makalu Choquequirao Poon Hill, Yogi og Makalu.

Langpa trekking ruter er placeret lige i Ghorepani, med centrale landsbyer som Langpa lige ved deres indgang. Det er markeret med skilte over hele regionen. Selvom det ikke er i samme region som Everest Base Camp, er det stadig en pålidelig trekkingrute og tilbyder fantastisk udsigt over Himalaya-toppe. Langpa er tilgængelig fra Everest base camp i samme højde, hvilket gør det meget lettere at rejse til. Hele Langpa trekking ruten kunne være afsluttet i seks dage.

Annapurnas region er meget populær og har et kredsløb, der kan bruges som alternativ til Annapurna Base Camp trekking rute. Det ligger i nærheden af Annapurna Base Camp og giver fremragende udsigt over Himalaya selv om vinteren. Ghorepani trekking rute tilbyder en anden mulighed. Det løber sydpå fra Annapurnas base camp til Ghorepani sø og anses for at have unikke og nyttige egenskaber. Ghorepani sø, som er over 7000ft høj, er et glimrende sted at tage et kig.

Dhaulagiri betyder “ring af sten”, og det ældes ikke med tiden. Dens snelignende udseende gør det til det “hvide bjerg”. Dette er en meget varieret rute med færre klatrere, men udsigten er spektakulær.

Dyreliv visning er sjovt i al sin herlighed. Der er mange arter af fauna og flora, der kan observeres i deres naturlige tilstande. Rutens eksortisme ses bedst på kanten af kløfterne. Det kan også udforskes i Great Kibbe Wildlife Reserve mod Dhaulagiri. At udforske ørkenen er en vidunderlig oplevelse. Dyrelivets fascination og ekstreme fare kombineres for at tilbyde den bedste trekkingoplevelse.

Raft River ligger ved Almora-Soudha-dalene i afstand af omkring byen. Denne unikke, gunstige beliggenhed er en velsignelse. Den fredelige atmosfære, tæt bambusskov og fortryllende udsigt over Himalaya-intervallerne giver Raft-floden fornemmelsen af at være i Amazonas regnskov.

Skriv kommentar