ÅOP for et lån

Hvis en køber beder om PS100, så er det dumt at acceptere et lån, der har et lån ÅOP højere end 25%. Det er derfor, det er så vigtigt at søge efter og sammenligne lån.

Hvis du har god kredit og er i stand til at tilbagebetale lånet, kan alle ansøge om et banklån. Det er lettere at få godkendt til denne type kredit end for et personligt lån. Selv om banken er villig til at låne, kan renten være uoverkommelig. Det kan være vanskeligt at opnå et britisk banklån. En person kan have brug for to lån, hvis de ønsker at låne penge til at købe en ejendom. For at købe en bolig eller et køretøj, kan de brug for et lån fra en bank og et lån fra et finansieringsselskab til at betale for andre køb.

Hvis en person er enig i, at de vil låne pengene til dem, betyder det, at de vil tilbagebetale pengene over en vis periode. Ekstra gebyrer og førtidig tilbagebetaling gebyrer er fælles for at sikre, at alle renter betales af långivere. Mange gange, långivere, der tilbyder meget attraktive renter (som den, der er betalt over tid) kan blive overrasket over at betale mere end 100% i rente for et sikret lån.

Selv med dårlig kredit, kan du stadig få et lån, der er baseret på en dokumenteret indkomst. Det er altid en god idé, dog at sammenligne lånetilbud, før du vælger en långiver. Hvis låntagerne tilbagebetale deres lån tidligt, vil bankerne sandsynligvis låne flere penge. Denne mulighed er attraktiv, når satserne er lave. Det er svært at få kredit, hvis du har høje satser på dit sikrede lån.

Långivere kan blive overvældet af sikrede lån. Folk, der ikke er i stand til at låne penge på grund af panik vil øge mængden af kredit til rådighed. Det kan blive en ond cirkel, fordi flere mennesker har brug for lån, hvilket øger mængden af penge låneselskaber er nødt til at låne, så de kan tjene flere penge og øge konkurrencen om pengene.

Det Forenede Kongerige har mange realkreditselskaber, der stadig annoncere “første realkreditlån nybegynder” i bunden af deres post betalt kuverter. Men det ser ud som ingen er interesseret i at give oplysninger om et lån i henhold til sådanne ordninger.

Normalt, hvis der er en tvist om hensigten med et lån eller retten til låntager at få adgang til de penge, det vil blive behandlet ved lov. Hvis der er en tvist, vil långiver sandsynligvis nødt til at føre sag i county court. Normalt vil dette indebære en værdiansættelse eller en afgift for den vurdering, der blev taget fra låntageren. Hvis låntageren undlader at dukke op til enten værdiansættelsen, eller afgift, så långiver vil have noget andet valg end at returnere pengene.

Det kan nogle gange være ekstremt dyrt at låne penge. For eksempel har realkreditlån en 2% årligt gebyr, der er bundet til realkreditlån sats. Renten kan ændre sig i midten eller stigningen i lånet. Hvis den gør det, vil udlånsrenten stige eller falde tilsvarende. Hvis renten stiger ud over den oprindelige renter på realkredit, kan det øge lånerenten. Refinansiering af lånet er den mest almindelige mulighed for boligejere. Dette er fint, hvis långiver fokuserer på indkomst. Banken kan stadig få renter, hvis boligejer beslutter at sælge huset.

Home lånekapital kan være en god mulighed for boligejere, der har en faldende hjem værdi. De giver dem mulighed for at gøre en lavere rente lån og gøre det til en mere overkommelig lån. Långivere er mere tilbøjelige til at godkende usikrede lån, når de er bedre egnet til låntageren end et sikret lån.

Skriv kommentar